Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Oldalak lezárása

2008.11.02

 

 

A Lezárás funkciót a vezérlődben tudod beállítani itt:

Beállítások - Haladó - Az oldal lezárás.

Így az oldalt csak olyan látogatók tudják majd megnézni, akiknek előzőleg jelszavas hozzáférést adtál.

Ez a funkció csak a plusz,  - üzleti csomagban, illetve a  próbaidőszak alatt érhető el.

 

Lehetséges az oldal teljes vagy részleges lezárása.

 

Részleges lezárás esetén:

Beállítások -> Haladó -> Oldal lezárása -> Cím szerinti lezárás ->
Cím hozzáadása

/cikkek/ menüpont neve

így tudsz egyes menüket kizárólagosan levédeni.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Facebook

Archívum

Naptár
<< Június / 2017 >>